marináda na zvěřinu
Aktuální počasí Marina, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Marina září, říjen, online webkamery Marina
Podívejte se na aktuální počasí Marina a dlouhodobou předpověď počasí Marina. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Chorvatsku.
Fotografie k receptu Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Vyzkoušejte náš výborný, poctivý a odzkoušený top recept Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce . Nebo vybírejte další vyzkoušené recepty...
Smícháme všechny přísady, přelijeme maso a necháme marinovat nejdéle 2 dny. Nakládáme-li více než 750 g masa, použijeme větší množství podmáslí a koření.
Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto... - stránka 2
Jediné, co zvěřině chybí k dokonalosti před samotnou úpravou, je trocha péče v podobě namoření. Je to celkem hračka, ale je třeba si vše dobře naplánovat a začít někdy i o pár dní dříve.
Maso nakrájené na kostky naložíme a necháme přes noc odležet. Mimo to, že maso změkne a marináda potlačí specifickou vůni zvěřiny, marináda nám poslouží i na podlévání masa při dušení.
Marináda na zvěřinu příprava receptu: Příprava receptu Marináda na zvěřinu: Víno smícháme s nahrubo nakrájenou zeleninou a kořením a necháme přes noc marinovat. Druhý den naložíme do marinády maso a necháme marinovat aspoň 24 hodin.
Marináda na zvěřinu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!