marináda na zvěřinu
Aktuální počasí Marina, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Marina září, říjen, online webkamery Marina
Podívejte se na aktuální počasí Marina a dlouhodobou předpověď počasí Marina. Nabízíme předpověď počasí také pro další města v Chorvatsku.
Časopis Myslivost - odborné informace z myslivosti, zvěři, lovectví, kynologii, loveckého a sportovního střelectví, lesnictví a ochrany přírody.
Jediné, co zvěřině chybí k dokonalosti před samotnou úpravou, je trocha péče v podobě namoření. Je to celkem hračka, ale je třeba si vše dobře naplánovat a začít někdy i o pár dní dříve.
Marináda na zvěřinu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
Marinády obecně (nejen na zvěřinu) se používají proto, aby zkřehčily a zjemnili maso. Marinády jsou kapaliny na bázi kyselin (nebo občas na bázi enzymů) nebo sypké pasty, které se používají k naložení masa.
Marináda na zvěřinu příprava receptu: Příprava receptu Marináda na zvěřinu: Víno smícháme s nahrubo nakrájenou zeleninou a kořením a necháme přes noc marinovat. Druhý den naložíme do marinády maso a necháme marinovat aspoň 24 hodin.
Maso nakrájené na kostky naložíme a necháme přes noc odležet. Mimo to, že maso změkne a marináda potlačí specifickou vůni zvěřiny, marináda nám poslouží i na podlévání masa při dušení.
Doporučené recepty: Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce - Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce, Zvěřinová myslivecká paštika, Vynikající marináda - nejen na gril, Kuře po myslivecku s dýní a houbami, Marináda nejen na gril, Marináda...
Ať už je grilovací sezóna v plném proudu nebo zrovna připravujete maso na pánvi v kuchyni, marinády se hodí mít vždy po ruce. Marinády vyrábíme dle originálních receptur a bez konzervantů.