václav friè kuchaø
Podívejte se na aktuální poèasí Vác. Zjistìte si pøedpovìï poèasí ve Vác. S xpoèasí.cz je sluneèná dovolená ve Vác zajištìna. Nabízíme pøedpovìï poèasí také pro další mìsta v Maïarsku.
Aktuální poèasí Vác, pøedpovìï poèasí na 14 dnù, poèasí Vác záøí, øíjen, online webkamery ve Vác
Pìtadvacet let vaøil Václav Friè v Praze v nejlepších podnicích. Nakonec se rozhodl vrátit a usadit se v rodných Èakovièkách a postavit si tam hospodu Na Pekárnì. Letos už oslavili devátý rok.
Václav se rozhodl být kuchaøem už na základní škole a vaøení je pro nìj dodnes srdeèní záležitost - skoro se zdá, že tak, jak se rozšiøují gastronomické obzory, tím nadšenìji se do vaøení vrhá.
O tom, že si zaøídí vlastní hospodu, snil jeden z pøedních èeských kuchaøù Václav Friè už nìkolik let. Pokud marnì hledáte podnik s nabídkou poctivé èeské kuchynì, tedy jídel, která urèitì znáte, ale nešizená jste je možná ještì nejedli...
Václav Friè se nijak netají tím, že je poctivým èeským kuchaøem milujícím poctivou èeskou kuchyni. V nové epizodì podcastu Chef Arena øíká, že je to právì èeská kuchynì, která vrací lidi k hospodským stolùm. "Èeská kuchynì má tu výhodu, že...
Do jeho restaurace se jezdí na èeskou klasiku, hlavnì na omáèky. Mnozí hosté vám øeknou, že lepší svíèkovou nikde nejedli. Šéfkuchaø Václav Friè vaøil pìtadvacet let v nejlepších pražských podnicích, pak se vrátil do rodné vesnice a otevøel...
Bravo, šéfe! Václav Friè vaøí tradièní èeskou kuchyni (+ DVD) - Václav Friè. Paštika z kuøecích jater s brusinkovou omáèkou, salát z kapra, domácí...
Jeho podnik mìl velký úspìch, Friè exportoval do øady zemí a získal øadu èestných uznání na výstavách, zejména Zlatou medaili v Paøíži roku 1889.