nádivka
Aktuální počasí Nadi, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Nadi září, říjen, online webkamery Nadi
Podívejte se na aktuální počasí Nadi a dlouhodobou předpověď počasí Nadi. Nabízíme předpověď počasí také pro další města na Fidži.
Velikonoční nádivka je jeden z tradičních jarních pokrmů. Recepty na ni si uschováváme na památku jako poklad od našich babiček. Nádivka po...
Velikonoční nádivka, známá také jako hlavička, sekanice či řežábek, je neodmyslitelnou součástí jarních svátků. Tradičně se připravuje na večeři o Bílé sobotě a s chutí se konzumuje také po skončení půstu na Velikonoční neděli.
K Velikonocům tradičně patří dobrá nádivka, kterou každá rodina dělá podle svého rodinného receptu. Přesto Vám dnes nabízíme i ten Antonínův.
Velikonoční nádivka, nazývaná také hlavička, velikonoční svítek či sekanice, se tradičně podává k večeři na Bílou sobotu. Její podoba se ale liší kraj od kraje. Vždy by ale měla obsahovat zelené byliny symbolizující jaro.
Velikonoční nádivka, hlavička nebo také řežábek. Ať už jí říkáte jakkoli, potěší každého. Poradíme vám recept, jak na staročeskou nádivku.
Nejlepší amatérská pekařka vyráží na cesty po českém a moravském venkově, aby sesbírala unikátní recepty našich předků přímo od pamětnic a pamětníků.
Upečte si nadýchanou velikonoční nádivku plnou jarních bylinek a kopřiv. Recept na velikonoční nádivku jako od babičky s vysvětlením, proč do nádivky patří kopřivy.
Velikonoční nádivka - recept: Na kostičky nakrájené rohlíky namočíme do masového vývaru, přidáme žloutky, sekané kopřivy nebo petrželku, majonézu utřený česnek, na kostičky
Hlavička je lidový název pro velikonoční nádivku, svítek, sekanici nebo sekanou. [1 ] [2 ] Název vznikl podle masa v nádivce, které často pocházelo z hlavy telete. [3 ] Jedná se o tradiční velikonoční pokrm, který obsahuje kopřivy a další...