nadívaný bůček hlívou ústřičnou
Podívejte se na aktuální počasí Nadi a dlouhodobou předpověď počasí Nadi. Nabízíme předpověď počasí také pro další města na Fidži.
Aktuální počasí Nadi, předpověď počasí na 14 dnů, počasí Nadi září, říjen, online webkamery Nadi
Nadívaný vepřový bůček: vepřový bůček 1000g, veka 150g, vejce 3 kusy, mléko 200g, máslo 70g, kudrnka, muškát, sůl, mouka hladká 10g a vývar.
Ještě lepší než klasický bůček s houskovým knedlíkem a zelím je přidat housku do nádivky a pečínku pak jíst s bramborovými knedlíky či bramborami a špenátem.
Bůček omyjeme, osušíme a ostrým nožem v něm vytvoříme kpasu. Housky nakrájíme na kostičky, postříkáme mlékem, přidáme nadrobno pokrájené uzené maso,
Bůček si nařežeme jakoby na plátky, naklepeme, opepříme, osolíme, obalíme v mouce a prudce osmažíme po obou stranách, k němu přidáme všechny...
Nadívaný vepřový bůček - recept: Bůček omyjeme, osušíme a ostrým nožem v něm vytvoříme kpasu. Housky nakrájíme na kostičky, postříkáme mlékem, přidáme nadrobno pokrájené uzené maso,
Recept na roládu z bůčku naplněnou mletým masem a hlívou ústřičnou.
Nadívaný vepřový bůček je opět taková naše česká klasika, doslova do písmene prasečina (ať už si to přeberete jako od slova prase...nebo prostě že je to opravdu tučné a nezdravé až hanba, ale zároveň dobré.
Nádivkou z vajec, rohlíků, hub a uzeniny naplněný vepřový bůček, upečený v troubě doměkka.